BARCELO MAYA GRAND RESORT 5 * - Почивка в Мексико, Канкун - полет на 07.12.2018 г. - 8 нощувки в Мексико и 1 нощувка в Париж


 
« »

BARCELO MAYA GRAND RESORT 5 * - *
 
Хотелът е разположен в курортната зона Ривиера Мая, на 25 км от Плая дел Кармен, на 35 км от гр. Тулум, на 75 км от летището и на 85 км от центъра на гр. Канкун.Включен е в групата хотели BarceloХотелът заедно с хотелите BarcelЈ Maya Caribe, Maya Colonial, Maya Tropical и Maya Palace Deluxe са част от BarcelЈ Maya Beach Resort. По-голямата част от комплекса заема именно BarcelЈ Maya Beach и Maya Сaribe.Построен е през 1999г. През 2013 BarcelЈ Maya Beach Resort е реновиран.Състои се от 3-етажни сгради:Superior (39 м2, спалня и малка зона за отдих, 1 king/2 twin, макс. 4 чов.;P 2+2 или 3+1)Junior Suite Ocean Front Club Premium (55 м2, холна зона и спалня, 1 king/2 twin, 2 дивана-легла, привилегии Club Premium, макс. 5 чов.: 2+3 или 3+2)Family Suite (117 м2, спалня и хол, легло king, 2 дивана-легла, трапезария, бюро, макс. 4 чов., възможност за свързване със Superior и по този начин да се настанят до 9 чов.)Suite Ocean Front Club Premium (133 м2, спалня с легло king, джакузи, баня и отделен санитарен възел, хол с трапезария, 2 дивана-легла, привилегии Club Premium, макс. 4 чов.: 2+2 или 3+1)Има 4 стаи Superior за инвалиди (по запитване)Настаняването с животни не е разрешено.


Местоположение:
"Хотелът е разположен в курортната зона Ривиера Мая, на 25 км от Плая дел Кармен, на 35 км от гр. Тулум, на 75 км от летището и на 85 км от центъра на гр. Канкун.
Включен е в групата хотели Barcelo"
 
Хотелът е разположен на от най-хубавите плажове в Ривиера Мая и е заобиколен от малък резерват. Той предлага - разнообразна инфраструктура, качествено обслужване и приветлив персонал. Препоръчва се за семейства с деца, двойки, младоженци и групи. Гостите на хотела могат използват инфраструктурата на хотелите BarcelЈ Maya Colonial и Maya Tropical, с изключение на основните ресторанти и a-la-carte ресторантите.